Laatste update: woensdag 23 mei 2018 - 20:56 uur

Ferrari 550 Maranello


Algemene gegevens

Merk : Ferrari
Type : 550 Maranello
Kilometerstand : 69.000 km
Bouwjaar : 10-2000
Brandstof : Benzine
Transmissie : Handgeschakeld
Aantal deuren : 2
Carrosserievorm : Coupe
Kleur : Grigio Titan
BTW/Marge : Marge
Prijs : € OA

Foto's exterieur

Foto's interieurUitgebreide omschrijving

Prachtige Ferrari 550 Maranello van het laatste bouwjaar met slechts 69.000 volledig gedocumenteerde kilometers.

De auto is nieuw uitgeleverd aan de eerste Zwitserse eigenaar door de bekende Ferrari dealer (en race familie) Foitek Automobile nabij Zurich. De heer W.K ruilde de auto na een paar jaar weer in waarop Foitek de auto voor een tweede keer kon verkopen. Deze tweede eigenaar woonde slechts 1 maand per jaar in Zurich, de rest van het jaar was hij werkzaam in Hongkong. De 11 maanden dat hij er dus niet was bleef de auto aan de druppellader staan in de stalling van Foitek.

Bij een km-stand van 62.000 ruilde hij de Maranello in op een 599GTB, ook weer bij de firma Foitek. In april 2015 heeft de derde, Nederlandse, eigenaar bij Foitek de auto gekocht en er in ruim 2 jaar 7.000 km mee gereden. In die 2 jaar heeft de auto bij Ferrari specialist Forza Service in Oss twee kleine en een grote onderhoudsbeurt gehad inclusief vervangen van de distributieriemen (april 2017).

Elke factuur sinds de aflevering is keurig opgeborgen in een map. Uiteraard hoort daar het onderhoudsboekje bij waarin alle onderhoudsbeurten en de vervanging van de distributieriemen zijn afgestempeld. De leren boardmap met alle andere boekjes en Ferrari zaklamp zit er natuurlijk ook bij evenals een tweede sleutel.

De auto is schadevrij, staat volledig in de eerste lak, en is voorzien van een paar gewilde extra’s zoals de Daytona stoelen met Cavallinos Rampante in de hoofdsteunen (niet te verwarren met de standaard stoelen die vaak ook als 'Daytona stoelen' worden aangeduid) en de Quilted Leather Parcel Shelf (in leer met ruitpatroon stiksels afgezette hoedenplank). Daarbij is de kleurencombinatie van Grigio Titan met Cuoio leer de meest gewilde (naast Blue Tour de France met Cuoio).

Een prachtige Maranello met een mooie km-stand en unieke onderhoudshistorie waar voorlopig geen kosten aan zijn behalve aan het vullen van de 114 liter tank.....

 

Volledig aanbod

Wat mensen zeggen...