Laatste update: woensdag 8 april 2020 - 18:13 uur

Reacties van bezoekers over AutoHan

Pagina: 1 2 [ 3 ] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 >>
Wat is het toch elke keer weer spannend wat er op de website van autohan.nl staat te prijken of in aantocht blijkt. Het gevoel voor smaak en zijn vooral aanstekelijke aanprijzingen maken het regelmatig raadplegen van de website van Janek tot een welhaast verslavende gewoonte. Inmiddels in loop der jaren meerdere auto's gekocht bij hem, telkens tot grote tevredenheid. Janek staat voor kwaliteit, persoonlijke service en aandacht. Top!
Deze reactie is geplaatst op 25 mei 2016 om 22:04 uur.
Ha Janek, mirakels mooie A6 2.7T Avant van je mogen kopen. Loopt zalig, en dat bij nagenoeg nieuwstaat van uiterlijk en techniek! Fris als een hoentje even van Belgie op en neer naar Amsterdam..., scherper sturen dan met dat zware 2.5 tdi blok. Bedankt! groet & succes gewenst, Hans
Deze reactie is geplaatst op 22 mei 2016 om 18:20 uur.
Een jaar, en 33.000 km verder. De Golf 4 tdi generation heeft alweer een APK probleemloos achter de rug. Buiten reguliere onderhoud geen enkel probleem mee gehad. Nog bedankt voor het vinden van zo'n ijzersterke kilometervreter. Komende weken op vakantie een rondje Zuid Europa... Ik hou je site met prachtige auto's in de gaten. groetjes Hette Postma.
Deze reactie is geplaatst op 19 mei 2016 om 20:12 uur.
In feb jl een Mercedes Benz A170 gekocht. Rijdt niet zo zuinig als beloofd maar tot nu toe de lekkerste auto ooit gekocht. Alsof ik op een troon zit. Thanks.
Deze reactie is geplaatst op 5 mei 2016 om 20:33 uur.
Beste Janek voor mij Vriend, na menige auto bij jou gekocht wil ik even reageren op de rij eigenschappen van de VW W12 Phaeton ik ben net terug van weggeweest en ik kan zeggen deze wagen is het summum het glijdt, zoeft geruisloos grandioos. Ik wou je dit toch even laten weten namens Olga en mij, Janek ik zou zeggen goede zaken en tot ziens op de koffie. Met vr gr Rob & Olga uit Mijdrecht
Deze reactie is geplaatst op 28 april 2016 om 17:08 uur.
Na jaaaaaren de site minimaal weekelijks gevolgd te hebben en mij verlekkerd aan al dat moois (dat steeds verkocht werd....), eindelijk verleden week een heerlijke BMW 5 e39 gekocht. Daar kan ik nog heel lang mee doen! Kijken hoe mooi ik hem kan houden. Dat verdeint deze zeker. Enne....., alle verhalen over je Janek zijn helemaal waar. Alles kan en er is nooit een uitdaging! Dank je wel en je blijft in mijn favortieten staan. Wie weet...... Dank voor alles.
Deze reactie is geplaatst op 15 april 2016 om 18:12 uur.
Beste Janek , in oktober hele fijne bmw x5 3.0i uit 2000 bij je gekocht voor zakelijk gebruik . Auto bevalt prima geen noemenswaardige problemen gehad . Veel complimenten gehad over de wagen maar ook commentaar van klanten over de aanschaf van een x5 . Ze dachten veelal dat ie hageltje nieuw was ..( dit ook i.v.m. Het nieuwe kenteken ) . Fijn dat je ook nog de boordmap hebt opgestuurd . Fijn bedrijf met zeer mooie auto's. Janek bedankt en tot de volgende keer
Deze reactie is geplaatst op 26 maart 2016 om 19:18 uur.
Na al jarenlang de site bekeken te hebben afgelopen weekend eens een kijkje gaan nemen bij Autohan. We mochten op ons gemakje rondkijken en ons verlekkeren aan al dat moois. O wat staan er mooie exemplaren. Die E39 525 in individual uitvoering is in het echt nog veel mooier dan op de foto's. Ik hoop dit jaar een youngtimer aan te gaan schaffen voor zakelijk gebruik. En die gaat zeker weten hier vandaan komen.
Deze reactie is geplaatst op 20 maart 2016 om 22:28 uur.
Dag Janek, Een originele e34 touring stond al langer op de wishlist en kwam bij jou voorbij, in een heel mooie kleur en uitvoering. Telefonisch gelijk gereserveerd en na een snelle kijk, zonder gereden te hebben (wegens wat haast) in 1 minuut gekocht. Keurige afleverbeurt en achteraf nog wat puntjes op de i die je gewoon vergoede, geweldig! En hoe rijdt zo'n auto dan als je hem ophaalt? Gewoon strak zoals het hoort! Vertrouwenwekkend, dank! Voor iedere (BMW) youngtimer liefhebber aan te bevelen! Groet, Lambertus
Deze reactie is geplaatst op 28 februari 2016 om 22:13 uur.
Richard
Begin vorig jaar hier een prachtige bmw m5 youngtimer gekocht en eind datzelfde jaar een bmw 550 touring, de 550 voor oplevering keurig afgeleverd met nieuwe voor remschijven en nieuwe zender voor afstandsbediening, daarna nog een klein probleem gehad met de bobine's maar Janek is me daarmee keurig tegemoet gekomen. Kortom uitstekende service en een bedrijf dat zich aan afspraken weet te houden.
Deze reactie is geplaatst op 19 januari 2016 om 15:01 uur.
Beste Janek, al jaren kijk ik vaak op je site naar al het moois dat je aanbiedt. Afgelopen jaar eindelijk wat bij je gekocht. Direct maar 2 auto's! Eerst de schitterende Phaeton afgeleverd. Daarna de Audi A6 Avant. Phaeton probleemloos mee naar Zuid Spanje van de zomer. Audi ook hele fijne auto, maar wel wat kleine dingen die je keurig hebt afgehandeld. Dank voor het prettige zaken en zeker tot een volgende keer!
Deze reactie is geplaatst op 18 januari 2016 om 22:47 uur.
Beste Janek, wat een verhaal al bijna acht jaar lang volg ik jou via internet, en wat een waanzinnige mooie auto's heb ik van achter mijn bureau voorbij zien komen. Steeds weer droomde ik van de dag dat ik mij bij de club geluksvogels mocht scharen die een van deze pareltjes in zijn bezit heeft gekregen. Vandaag is deze droom dan eindelijk een feit, een pracht van een 328i E46 ! We kunnen het niet anders dan met alle eerdere reacties eens zijn dat het echt de moeite waard is om bij jou een kijkje te komen nemen, keurige auto's, prima zaken doen en lekkere koffie....!
Deze reactie is geplaatst op 31 december 2015 om 15:32 uur.
Speld in de hooiberg gevonden bij AutoHan: Porsche Cayenne S uit 2004 met 64000 km. Auto is zowel nieuw van binnen als van buiten, UNIEK!! Geen dure showroom, maar liefde en passie. Janek Han is een purist in z'n zuiverste vorm. Een liefhebber, hobbyist welke voor ons hobbyisten in het buitenland op zoek gaat naar uitsluitend de meest unieke heilige koeien. In mijn geval moest er cruise control ingebouwd worden, geen goedkope imitatie, maar uitsluitend de originele onderdelen. Bijzonder prettige ervaring, relaxed en zeker van zijn zaak, mijn volgende exemplaar koop ik zeker weer bij Janek
Deze reactie is geplaatst op 9 december 2015 om 10:06 uur.
Een jaar geleden kocht ik een Mercedes E 280 bij mijnheer Han. Het hele aankoopproces verliep probleemloos en plezierig. De auto rijdt vanaf de allereerste dag prima. In de periode na de aankoop heb ik een enkele keer advies aan mijnheer Han gevraagd. En telkens was het advies dat ik kreeg naar volle tevredenheid. M'n complimenten !!!
Deze reactie is geplaatst op 26 november 2015 om 22:19 uur.
Hugo
Prachtige site en wat een mooie auto's! Als autoliefhebber sinds kort bij favorieten opgeslagen......
Deze reactie is geplaatst op 18 oktober 2015 om 12:08 uur.
Pagina: 1 2 [ 3 ] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 >>

Volledig aanbod

Wat mensen zeggen...